Over ons

HalderbergeBeeld biedt de belangstellende een journalistieke kijk in de gemeente Halderberge en de gebeurtenissen en activiteiten die in de gemeente plaatsvinden.

Halderberge is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, net boven de grens met België. De gemeente Halderberge ontstond op 1 januari 1997 na de opheffing en samenvoeging van de gemeenten Oudenbosch, Hoeven, Oud en Nieuw Gastel, Bosschenhoofd en Stampersgat. De naam Halderberge symboliseert niet alleen de historische verbondenheid van de dorpskernen, maar doet bovendien recht aan de historische grondslag vanwaaruit de dorpsgemeenschappen zich hebben ontwikkeld.

Peter Braakmann is een beroepsfotograaf uit Oudenbosch. Fotografie is niet alleen zijn werk, het is ook zijn passie. Of het nu om een persoonlijk project gaat of om de creatie van iets nieuws. Met veel enthousiasme fotografeert hij mensen en situaties en weet hij de juiste snaar te raken.

Hij vereeuwigt met zijn fotografie het beeld bij de inwoners en andere belangstellenden. Hij zorgt ervoor dat de inwoners van Halderberge en de activiteiten die daar plaatsvinden in beeld vastgelegd worden en dat voor de toekomst ook blijven.